lillebror bababa bli inte som jag när du blir stor

Godistårta, grekmat, mormor & morfar besök. Bror har fyllt år jao. Han är 16 år nu och har precis valt gymnasiet. Cool. Idag blev jag glad av träningskvinnan som ledde passet, sen blev jag glad av mormor och morfar som kom. Och vetskapen om att jag inte behöver gå till skolan imorgon gör hela kvällen fri. Desperat hemmafru, jatack!


dreamin you left me for someone you, crying you're sorry but sorry won't do.



Open my eyes I see sky. Jag vill ha ett kors på handleden. Kolla vad fint. Därav mina poserbilder. Jag lyssnar på sky, jag älskar den igen. Speciellt början. Jag har fina vänner som gör mig glad, hur jag än känner innan. Och det är ju hur bra som helst. De är hur bra som helst. Undra vad ett litet kors kan kosta. Hoppas cheap.

sleeping to dream about you



Vad försigår kan man fråga sig ibland. Jag frågar: vad försigår? Ingen svarar så jag går vidare. Spatserar på, no questions asked. Jag vill umgås med en britt och lära mig den vackra dialekten. Vill ha sommar och springa runt i London, med en fin britt. Spring. Spring. Spring. Så länge benen bär. Spring. Sommaren är välkommen det lovar jag. You won't feel unappriceated. Promisepromise. Ibland bryter man löften mot sig själv, det är oftast de löfterna som är lättast att bryta. Man har ingen självrespekt. Nästan så. Man är mån om att vara alla andra till lags, trogen mot alla. Men sig själv är man otrogen mot. Bryter ner det man byggt upp lite, kanske? All the things that makes you panic. Jag skriver ett sånt här inlägg som jag inte orkar läsa, för mycket text och man har tappat mig. Om det inte är fett intressant. Så det fångar mig som i ett stort, fett lasso. Swiiscchaa. Och jag är fast. Stuck with you. On our way back down to earth. You can't touch me cause I'm untouchable.

lykke li

tell me when you hear my heart stop

you can't touch me cause I'm untouchable

Snööööskoter är grymt. Vill nästan bo i Norrland för att få åka skoter till skolan. Brumma varje morgon, yäyäyä.
Snart grilla korv inomhus, räksallad och ketchup. Mamma kvar ensam på fjälltoppen, hoppas hon överlever skoterresan hem.

är det det här du kallar känslor

Uppe i kalla bergsområden. Snuvig och nysig och trött. Supertrött. Inga skidor men två långpromenader i isbjörnskyla. Kallt som i en isbjörns rövhål, citat av Johan Glans faktiskt. Kunde kommit från mig dock, det är äckligt kallt. Jag sitter i trånga jeans och ska nu officiellt byta till mjukbrallor. Intresseklubbens pennor glöööder. Starti'n to smeell smoke in here. Desperate Houswifes och lite annat underhåller mig. Jag vill vara med i mästerkocken efter denna resa. Jag är mästare på att blanda dipp, koka matvete och skära grönsaker.
Frodo ringer konstiga samtal. WHYYYY.

No big deal



Details in the fabric.
Att le. Att äta. Att se. Att skratta. Att läsa. Att packa.
Killarna ovanför är troligen de skönaste som finns.
No big deal, I'll tell you that.

Ibland vill jag inte ha distansförhållande till någon



Måndagmorgon den 21:a Februari 2011. Det är en ny dag, den kommer inte bli som det var igår. Och imorgon kommer inte att vara som idag. Just nu vill jag ha lösgodis och sallad och mörk choklad med smak av mint. Jag ska våga väcka L. och ska ta på mig de tajtaste brallorna ever och en skjorta till det. Sen ska jag ut i snöyran och börja min dag, min första lovdag. Jag ska träffa människor jag vill träffa, människor jag träffar ofta och människor jag nästan aldrig träffar. Huvudsaken idag är att leva.

If you can hear me can you give me a sign, please if you could




10 saker du inte vet om mig #11

1. Jag fascineras av mord. Vill just nu djupdyka i Olof Palmes mord.
2. Jag ÄLSKAR att blanda vaniljglass och grädde
3. Jag har en hemlig danspassion, helst pardans.
4. När jag var liten drömde jag om att bli ishockeyproffs.
5. Ibland kräks jag.
6. Jag tror att alla män är potentiella våldtäktsmän(hemskt men sant)
7. Jag är kan dra vita lögner.
8. Jag sjunger högt när jag är ensam på busshållsplatser.
9. Jag lever mitt liv som en musikal oftast.
10. Jag kan disskutera med mig själv och låtsas vara en annan person i min hjärna.

Jag är ingen feeder, men ska se DH och imorgon ska jag hitta MR. wonderful jeans.

i don't have to stay this way

Allt är så vackert sorgligt idag.

couldn't be more true



Baggy jeans och dålig smak. Fina vänner, jotack!


Sagan blir verklighet

"Människor som lever sina liv utan något heligt missar flera dimensioner av tillvaron. Det är en helt och hållet magisk värld där döden inte är det slutgiltiga mörkret, där trygghet är på riktigt, där samtalet med Gud är en kärleksrelation genom livet, där trösten finns bara en liten bit bort, precis där ljuset bryts.
Människor utan känsla för helighet kommer en dag upptäcka att livet planas ut, att tillvaron går ner för landning på en enda grå åker av värkande vardag. Det finns mysterium som inte går att lösa, men som lättar på förlåten och skänker dig lugna drömmar alla stormiga nätter."

Marcus Birro. Han är stor i sina ord. Han skriver bra. En magisk värld. Jag brukar tänka att sagoslut och sagovärlden egentligen är den riktiga världen. Att vi lever i den egentliga sagan. Att allt slutar som i sagor, fettlyckligt! Jag gillar att leva i en magisk värld där allt är möjligt, jag tror att det är rätt.




--

måste bara tillägga att pappa är min valentine och rosorna passar fint i mitt rum.

genom eld



Idag har jag gjort mycket, bland annat tappat respekten för förr respekterade lärare. Fast jag får ha i åtanke att jag varit på dåligt humööör idag. Men solsidan ska få mig på bäst humör. Förresten så ör jag redan på bra humör, vi utökas och det är awesome!

Mina syskon #10

Jag har bara syskon med y-kromosomer (om jag förstått Berts lektioner rätt). Mansdominerat hem som sagt. Mina bröder är pojkar som gillar sport, så är det. De är snälla och dumma på samma gång. Eller dumma är kanske att ta i, irriterande. Men så ska det vara. Daniel heter den större och han heter Holmen för de flesta. Eller Danne. David är minstingen som har blivit längre och starkare än mig på bara några sekunder, tyyp. Jag har en till bror, Fabbe. Han är väldigt snäll han. Jag känner mig som en prinsessa ibland. Uppvaktad helt enkelt. Vi är en bra syskonskara.


hosanna forever and ever.

Kärleksdagen spenderas med alla mina pojkvänner i klassen. Min bild av kirk har förändrats, han sjunger inte, han TAGGAR! Come on. Come on. All the time.

--


darin it is

Dunkdunkdunk. Efter typ fem timmars tomeverkstad så är jag sluters. Fast ändå gött att ha gjort det, det kommer bli bravavavava. Kanske ska skriva att jag gillar sushi, men det gör jag inte. Livet leker och snart ut till jälla. yäyäyä-


charming charming.


muusiica


geek in the pink

Hej jag har starwars lurar nu. De rockar!

väcker minnena från förr



Det känns som förra sommaren. Hon är lalala som som sommaren. Jag lyssnar på Jimmy igen, tack frodo. Jag vill flyga tyngdlös i rymden. Jag vill ha ett mål att sträva efter. Jag har ett mål att sträva efter. Jag älskar glädje, det är fint. Mina vänner är fina.

Min tro eller livsfilosofi #9


Filosofi, jag associerar flummigt och Kalat och mörk basstämma som tar i från magen. Tro tänker jag kyrkan, kristen, Jesus, bibeln. Min tro är väl just så simpel, en tro på Jesus. Sen finns det massa att lägga på omkring det, min tro och livsfilosofi är väl större än så. Men själva kärnan är Jesus.


fuzzy

haha garvar åt mig själv. Jag gick in på facebook och fick plötsligt se linen : Ulf Ekman har bytt profilbild. Blev lite hype. Jag sökte igenom mitt minne men kunde inte minnas när jag lagt till honom. Det finns inte på kartan att han skulle lagt till mig. Jag hypade lite och ba, oh nej någon måste ha lagt till honom från min. Vilken dryg grej, palla..osvosv. Sen så skrev jag en tweet om det. Jag gick in på facebook igen och så står det att David Havneraas bytt profilbild, och exakt samma status som Ulf haft för några sekunder hade nu David. Jag började asgarva åt mig själv. Haha. Det första jag tänker är: "Oh nej, någon har lagt till Ulf från mig", inte " hahaha, någon är facerapead". Haha!BURNED.

forever fat huh

Min dag min dag, min dags story. Jag och klassisar åkte till luthagenslivs för att shoppa BJ-glass, rea u know. Det var snöstorm men vi kom fram dit. Min glassmak fanns inte, men det gjorde inte så mycket. Man kan ju alltid testa nya saker tänkte jag. Sen så var det dags för att träna, egentligen sjukt opepp för snöstorm och annat skit. Men jag bestämde mig att trotsa mig själv och ta mig dit. Jag gick vilse, blev utskrattad av vuxna män(hur vågar dem??) och jag blev sjukt, dyng super blöt i hår och kläder. När jag ser en spec.buss som går till gamla Uppsala någonstans i Uppsala city krokarna så tvekar jag inte, jag gav upp. Hej jag kommer bli stoooor.

Mina favoritersaker #8



Om man löser bilderna som en rebus så kan man ju få för sig att det är män som är mina favoritsaker. Så är inte fallet, rebusen lyder såhär: Coola grejer. Nej, men jag gillar många saker. Mina träningskläder till exempel. Jag känner mig snygg i dem, fast idag tränade jag inte. Hade bara på mig dem. Falsk chey. Intressesmurfarna hoppar här bredvid mig så måste fortsätta på annat håll. ciao

Vänner #7

Vänner, friends.De är viktiga och jag har många fina.





mudhouse


Jag & pappa ska joina mastercheef.


jag tackar dig för att du gav


Måndagen är avklarad. Nu är det fyra dagar kvar innan lite utpustning innan sista veckan kommer som en fartdåre. Nyckelordet är planera. Cellgrupp likamed nice. Nu ska jag planera och somna sunkig, även fast det tar emot.

I tried to be chill but you're so hot that I melted

but I won't hesitate no more, no more. It cannot wait I'm yours.


ligaaan

delete

Hemkommen från Gävle exakt nu. Mycket bra, sjukt bra. Jesus. Dags att bli kompis. Skönt peeps. Jag älskar att hänga med sköna människor, allt blir så bra då. Så bra när man inser hur bra människor man har runt sig. Hur sköna alla är. Hej aha-upplevelse. Allt vad jag är lämnar jag kvar här hos dig. Inget jag har är någonting värt här hos dig. För en sekund stannar jag kvar här hos dig. För en sekund med dig, min Gud. Alla människor har potential till att va en skön människa. Det är ju uppmuntrande. Jag ska ge mer än 100% nu i allt jag gör, för det kommer lyckas väl. Natten är fortfarande ung men jag ska sova. Så blir jag en dag äldre, tankeställare.


(ironisk bild med tanke på att art inte är min grej.men den var fin..)

he is not one of us



En misslyckad egopic, en hejdundrandes gäsp mitt i. Ska se lejon kungen också, så det passade lite.

Om det här vore min sista dag #6

Det vore tragiskt för klockan är 21.21. Då skulle den snart vara över, men för att avsluta den på rätt sätt så skulle jag sätta på mig mina favoritkläder. Mysbrallerna med min fula fleecetröja och göra lite varmchoklad och sätta mig och titta på stjärnorna. På en rutig filt skulle jag ligga och bara titta. Sen skulle jag erbjuda vänner att komma och säga hejdå. Tur att det inte är min sista dag, för jag fryser och vill vara inne. TUR!


man gave names to all the animals

Vårt badrum är knasigt. Det ligger ett rör mitt på golvet. Det ligger handukar också. Sen ett familjespel, en spinncykel och lite annat. Är man inlåst har man något att göra iallafall. Min tandborste är rosa, mina läppar är rosa. Mitt spott var rosa.



























Gud allena värdig att bli upphöjd

Man kan fixa allt bara man vill. Rycka upp sig och fixatrixa och även mixa. Hej jag heter Deborah, kalla mig fixarN.

RSS 2.0