Vad är kärlek? #5

Kärleken är blind. Man blir inte helt total blind på stört när man börjar bli lite intresserad, allt har sin nivå och tid. I början är det väl som att ha linser, något stör en, pockar på uppmärksamhet. Något skymmer sikten lite lätt. Sen blir det värre med tiden och tillslut så ser man inget, man är instängd i sin blindhet. Då ser man bara sin kärlek och det är väl fint på ett vis, fast man sitter ju fast. Så ser jag på kärlek. Men sen har ju allt två sidor. Kärlek är ju fint också, inte bara en fängelsehåla. Det är något som är bäst. Något man blir gladast av, fast bredvid CP lycklig så ligger otroligt ledsen. Man kan tippa över.

Det var romanskärleken det, men sen finns det andra kärlekar. Alla behöver kärlek och alla har kärlek på något vis. Kärlek är som luft. You need it man.

Vad bjuder jag på för mat? #4

Jag älskar mat. Jag har en bra relation till mat. Mat underbar mat som gamarna på ice age sjunger. Jag är som en gam. Kanske. Jag skulle bjuda på smått och gott. Lite av varje 2.0. Dipp och grönsaker, nötter, tinfiskmackor, kött, sååås, jansons frestelse, svampstuvning, mac and cheese, glasstårta, kladdkaka, grädde i mängder. Dippa allt i grädde. Sen skulle jag bjuda på kycklingsallad, grekisk sallad(jag gillar inte men jag vet att andra gillar). Sen frukt i massor, vindruvor, granatäpple, äpple, grapefrukt, banan, mango, annanas, kiwi, vindruvor igen. Physalis. Sen lite belgiska våfflor med ton av choklad och jordgubbar. Morötter. Hallon. Yes. Det är väl lite det jag skulle bjuda på. Kycklingklubbor också. Och lite morotsbröd som Jul bakat. Amerikanska pannkakor. Hm, ja. Så nåt lär ni ju gilla. Lite godis kan man ju klämma in om det är lördag.


don't you let me go, let me go tonight



Tell me when you hear my heart stop, you're the only one who knows. Tell me when you here my silence.

Det sociala spelet som kräver en förlorare. Palla spelregler. Palla spelet. Jag vill inte ge mig in, jag gillar att titta på och studera. Vill inte spela. Jag har sett i rymden finns inga känslor, tre och en halv gång på tre dagar. Bill Skarsgård. Rör mig inte, jag har asperger. Serverat på kyllen. Klockers! Himlen är fruktansvärt vacker ikväll. Gillar att ligga i snön och titta.

the same but different

Jag ser nyheterna för en gångs skull. Något om fusion, ihopslagning av atomkärnor. Världens lösning på energiproblemet. Världsnyhet eller bluff? Jag väntar på halv åtta hos mig, då ska jag äta mat. Revolutionerande tradition.


everything, be my everything

Nu står ja inför ett nytt val. Det gamla läggs nu bakom mig, den lila boken har fått en plats i den beiga lådan. Det är lite vemodigt. det har gått ett år nästan. Det har hänt så mycket, så sjukt mycket. Men bra att få börja på en ny bok, ett nytt år att lägga fram i ord. Tror det blir min bok från indiska, den är GO.

Mina föräldrar #3

Jag har två föräldrar som heter Carin och Tor. De är fina och bra. De försörjer mig, ger mig mat på bordet varje dag, betalar mina räkningar(för mina pengar mestadels.hehe), de tvättar mina kläder, kör min kropp till olika platser. De gör väääldigt mycket för mig och det är jag mycket tacksam för.
 

let my life be a lovesong to you

Var nära tårarna imorse. Allt var mörkt och kallt, var är värmen och kärleken tänkte jag. Jag tvingade min stackars kropp att stiga upp i det kalla rummet och skynda till skolan. I skolan var det också kallt. Vart jag än är och vad jag än gör så är det kallt. Jag är förtvivlad. Seriöst, jag klär på mig, jag fryser. Jag klär av mig, jag fryser. Jag är hemma, jag fryser. Jag är i skolan, jag fryser. Jag vill krypa in i en ugn och aldrig komma ut. Vill ha värme. Nu och för evigt.



Jag vill ha solsken. Och lite umgänge och resa.

framför dina fötter



lovemylife

Måndag
Nötfärsbiffar, svampsås, potatis
Bönpuré, pitabröd
 
Tisdag
Kycklingwok, nudlar
Veg wok
 
Onsdag
Veg lasagne, röda linser, timjan
 
Torsdag
Fiskgratäng, potatis
Chili con carne, matvete
 
Fredag
Chicken kebab, tzatziki, ris
Bakad potatis, svampfyllning

Min första kärlek #2



Det kunde ha slutat sådär lyckligt som Titanic slutar(?). För den slutar lyckligt. Nej, skämt och sido. Min första kärlek är nog min pojkvän i sjuan. Vi blev lite kära på ett läger, kastade kottar och hällde läsk på varandra. Ljuva sommarromans. Vi blev tillsammans på hösten. Vi sa hej i korridoren, jag hade en orange slips en dag, då sa han att den var fin. Vi hade connection. (Evigt tacksam till Werner som fixade slipsen). Sen en dag så kände jag att vår relation hade nått sitt slut. Jag ritade ett svart hjärta på bilden och sen den eftermiddagen gjorde hans storebror slut åt honom. Man fick inget personligt hejdå inte. Tur att jag vet vart hans brevlåda bor, snart kommer payback. (eller)

-----

Fy vad orättvist, antisemitismen är sjukt läskig.

Presentera mig själv #1

Jag heter Deborah Holmgren med lite mellannamn. Går på gymnasiet i studentstaden och gillar min skoldator. Mer saker jag gillar är människor av de flesta slag(ej ett rasistiskt utlåtande, menar mer personligheter), saker som går att äta och movement. Kan tillägga att böcker, skrivande och allmänutbildning intresserar mig. Mindre bra grejer är luden/grön mat, långsinthet och insekter. Känsloexplosioner förekommer, mindre bra kanske. Jag gillar skolan och helgerna är oftast ännu bättre!























Hösten är min favorit!


jag är en vinnare runt vattnet

Jag är inspirerad, vill rita och skriva. Jag har kommit på att jag bor i ett manshus. Det är mansdominerat och det känns som att man märker av det. Det är lite oordning(generalisering), jag gillar det, det är ju hemma. Fast biland skulle det vara skönt att skippa innebandy grejerna utspridda på hallgolvet, smutsiga strumpor på badrummet och diverse fruktskal på knasiga ställen. Jag är nog rätt manlig själv. Maskuliin.
Jag ska hem till PULL. Så tanken var att jag skulle bli lite fräsch. Från fräschhet till fräschhet. Jagvet-rörelsen.

1337 elit



Linser som gör omvärlden suddig, ett måste på inhandlingslistan aight? Jag tog bort alla inlägg för att jag ville, pallade inte. Jag älskar fina bilder, inspirerande bilder. Har precis klunkat lite Cola, undra om det strider mot "no-mercy"-dealen. Förmodligen. Frodo vill att jag ska pilla henne i rumpan, i'm saying thank you but no thanks.
Dagens stora dilemma är nog om jag ska byta om eller inte. Värt!

You're my special little lady




Comin out of my cage..
I just can't look its killin' me. Takin' control. Jealousy, turing saints into the sea.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0