I woke, dreamin we had broke

Jag är euforisk. Jag älskar alla människor runt mig. Vill dansa och bara vara. Dricka vatten och vara svettig. Jag älskar livet. Lyssnar på sky och nostalgerar(?). Kan se Frodo sjunga i matsalen, den fina, röda matsalen jag inte längre ska äta i. Den med fladdermus statyn. Jag kommer sakna allt mer än vad jag trott. Jag ser så mycket fram emot allt som väntar, men att lämna allt. No more guyzezmöten, de ultimata mötena där vi bestämmer livsviktiga grejer. Inget mer av Kalle Sitells fina mattelekar. Inga urspårade föreläsningar med Tony och Anders. Inga XD-garv. It's over man. Trots allt så är jag sjukt taggad på studentdagen. Idag hade jag kul. Jag har bäst vänner.


Bye schooooooool.


forever I am changed

He's alive.

sju sorger och åtta bedrövelser sen

Det var så längesedan , du kommer nog aldrig mer vara min vän.




mustigt

Vissa saker som man gör kontinuerligt vill man göra en gång för alla, och sen får det vara nog. Idag när jag tog ut soporna så tänkte jag så; tänk om jag kunde ta ut soporna en gång för alla. Så har man det gjort, man kan bocka av rutan framför "ta ut soporna" på livets to-do-lista. Samma sak med att duscha, fixa håret, diska, städa..Ja, allt sådant jobbigt. Idag sprang jag ner för de röda trapporna en sista gång.

siamore

Ibland känner jag mig som en brödskiva. Vitt bröd, torrt bröd, en stor skiva. Och så är det knappt något smör på. Eller nej vänta, inte smör, utan lätt bordsmargarin som inte smakar alls. Knappt något sånt på. Jag tror det är sådant bröd man menar i bemärkelsen vatten och bröd i fängelsen. Nu ska jag sova, klockan är fem.

LocaLoca

Drar mig för att sova. Dels för att jag boorde byta lakan men det orkar man ju inte mitt i natten. Sen så har jag en redig förkylning. Min neesa rinner när jag ligger ner. Därför lyssnar jag på You're the one I want och laddar ner andra säsongen av Gilmore Girls. Jag vill ha On the floor på flaket. Så gärna. Let me introduce you to my party people.

En keps rikare

Jag har precis läst Justinas bok. Jag är på ett insjunket mood. Vill bara sitta och tänka och tänka djupare. Den var väldigt bra.

Don't take what you don't need from me


hej jag heter deborah och ringer från ...

Jag ska jobba, vill hellre skjuta mig i benet. Synd att jag inte har en revolver under kudden. Hoppas killen med det lockiga håret är där för han var den trevligaste där. Jag ska gå dit sunkig i ren revolution. Jag tänker på pengarna och på NG. Det måste vara värt.

Äggligt

Jag vaknade och allt jag ville ha var ägg. Kokt ägg. Så länge jag kan minnas så har det alltid varit ett ägg per person i min familj. En hård men oskriven lag. Det fanns inte många regler under vårt tak men denna äggregel var där för att stanna. Jag har alltid tänkt att ägg är onyttigt och därför endast ett ägg per person. (Det är annorlunda med äggröra..). Men iallafall, idag kokar jag två ägg, till en person. Men jag är ju vuxen nu, myndig iallafall. Nog ska jag få bestämma över min egen äggkonsumtion, eller?

Det kan man tro, men för ett par minutrar sen när min far kom in genom dörren så tänkte jag se om min frihetsteori stämde. Jag sa att jag kokade ägg till frukost och la till, lite snyggt, på slutet: två stycken. Pappa, som nu bevisat står fast vid äggregeln, sa genast: TVÅ ägg??! Varför två ägg?
Jag förstod nu allting, it's aliiive. The rule is over me too. Jag säger med en stadig röst(något jag velat säga i snart 19 år, om jag åt ägg som nyfödd dåråå): Får jag inte äta två ägg?
Pappa svarar: Joråå, det är lite väl mastigt bara. Tror inte man mår bra av det.

Så i alla år har jag inte ätit två ägg vid ägg-till-frukost-tillfällen för att det är mastigt. Jag ska bevisa att två ägg det klarar jag av. Minsann.


candyman



Godis eller?

Jag börjar jobba imorgon. Nerverna kommer nu, nu. Faktiskt nu. En hemlighet är att jag inte bor i min hemstad så länge till. Earth, wind and fire högst upp på listan. Palla ordbajsa, bilderna talar för sig själva. Godis är gott!

me likey likey

Alltså sunkiiiigt.
Jag luktar bränt ris, tack Werner. Jag kom hem helskinnad, tack Josef och bröderna.

RSS 2.0