change your mind, and say you're mine

Pappa älskar hockey. Verkligen älskar. Tur att jag ska sova, sova ruset av mig. Inte alkoholrus, sovrus. Sova ur sig sömnen och allt som tillkommer. Jag har haft sömntrubbles två nätter i rad, vad händer tänker jag. Nu peppar jag med Pernilla - jag vill om du vågar. Disco.

Ibland tycker jag att min blogg suger, men jag dras ändå hit av någon skum anledning. Ett djur tänkte precis attackera mig, tur att jag använde mig baby-gnäll-röst och viftade lite med handen. Kom då om du vågar äckelinsekt. Hardcore och inte rädd för någonting alls. Si, thats me.
Bajs.
Sleepy.


I'll go boom boom boom


Hallonen

all I can think of is you

7th Heaven. Desperate Houswifes. The Middle. Christine. Vänner. OC.

I'm ill maan. BLurr. Men TV:n håller mig sällskap så det är okej faktiskt. Mjölk också. Det gör lite ont, vill ha frysta hallon. Och vaniljyoughurt. MUm.s. Och vaaarmt och kaallt.



Älskar Ross! Så extremt misslyckad. Så bra.


låt din vilja ske

Krassligt, snöö. Håret är nu borstat, första gången på typ 5 dar. VÄRT. En eländig resa till skolan och sen frodos plaazza. Jag börjar bli sjuk. Måste ringa Lydia också, har haft hemska drömmar om henne i tre nätter i rad, hon har hatat mig. I drömmen. Se om det stämmer överrens med verkligheten.

Världens bästa hotell

Jag är i Göteborg. Igår sken solen, idag not so much. Jag trivs. Tiden går snabbt fast ändå inte.



Kladdkaka med mint!

Hjärtat sitter utanpå och slår inte som det brukar slå




Ha.

warwick avenue



Ungefär såhär chill är jag.

Hårfin skillnad.

the war of my life



Har hittat ett par star wars dojjer. Vill ha. Gud ge mig penga. HE.

Let's grooooove

Effektivitet uppskattar vi alla. Jag ångrar mig alltid när jag uttrycker mig för starkt. Imorse mailade jag min engelskalärare och undrade varför jag inte fått tillbaka min uppsats. Han svar blir att han inte fått in den.
Jag svarar: I swear to God I sent it.
Och hans svar: Don't worry, I believe you..blablablaa.

Haha. Dramaaqueen or what. Jag hade tidspress nu är jag för mycket tid. Det kanske är bra. Mina läppar är mjuuuka som persikoor.

2214

jag drunknar i nostalgi. Känner att jag behöver en verklighetsdos för att uppskatta nuet fullt ut. Jag sitter och funderar på varför jag inte uppskattade nuet jag hade då, medan jag gör samma sak nu, missar nuet. Inte nu nuet, men overall nuet. Livet i skolan, sociala umgänget, träningen, allt. Det kommer inte vara samma sak i höst, det kommer inte att vara samma sak imorgon ens så därför ska jag numera försöka ta vara på nuet.



undvik humor


En annons ska inte innehålla humor. Jag vill ha skratt, vill ha en bekymmersfri vecka. Vill dansa i neon, på en resa genom natten. Det är annonskrig, kriga lite lätt. Dansa på rosa moln. Härom natten drömde jag att någon kliade min rygg, precis hela natten. Shyysst. Vaknade med ett leende på läpparna. Jag tar mitt pick och pack och reser strax. Det ser jag fram emot. Till och med resan dit och hem, älskar att åka länge.

.


change your mind



Killen ser helgalen ut, makes me scared but fascinated. Älskar bilder, man måste titta noggrant.

I would trust Hagrid with my life.

En väldig massa smält smör..


Jaså, då är det torsdagkväll. Jag har letat bra ställen i Grekland hela kvällen, den försvann, foort. Jag äter en halvgammal mintkaramell/tablett. Gott ju, har ätit en hel massa idag, mackor, pirog, skolmat. Säger awesomeness, jag vill ha awesomeness.

jag bara grinar från mitt hörn jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö



Sommarkläder, jeansjacka, sol.
Hittar bra låtar i min spellista, oväntat. Tiden går. Jag går. Hej!

keep bleeding love

we say goodbye in the pouring rain and I break down as you walk away.

Älskar den låten. Numera tänker jag mest på när Lydia visade sin kärlek för mig via denna sång. Ser hennes ansiktsuttryck när hon står på knä och ber mig att stanna. Man känner sig älskad helt enkelt. Därför lyssnar jag om och om igen. Högt. #FEELIIN




it feels so good and there's no doubt




Här hos dig

Jag är fast i en gråzon som jag inte kan hantera. Mellan vår och vinter, slaask. Jag är en slask, bildligt talat. Jag vill släppa taget, säga hejdå, briljera. Ta nya utmaningar, möta allt med ett leende. Shut up and smile. Jag vill ge ett leende där leendet behövs. Jag vill briljera på alla spelplaner. Se nya perspektiv, nya sätt att vinna. Segra. Det står att vi alltid segrar med Gud. Det är ett djur i mitt rum som flyger. Hoppas den dör med mina jedi-tricks. Min mind-killing och eye-killing.


sötsugen ellleeer

Sega cookies
2 äggvitor
2 1/2 dl florsocker
1 dl kakao
1 msk marsansåspulver
100 g hackad choklad


Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggvitorna och florsockret med elvisp i ca 3 minuter, sikta därefter ner kakaon och marsansåspulvret. Blanda tills smeten är slät och rör ner den hackade chokladen. Ljus eller vit choklad passar bäst tycker jag, eftersom kakaon gör att de redan smakar ganska mycke choklad.
Klicka sedan ut lagoma matskedar av smeten på en plåt med bakplåtspapper.
 Grädda sedan mitt i ugnen ca 13 min.

tog recept av http://www.byjowithlove.com/ 


lever livet i rosendals tysta men underbart vackra 2000-tals korridorer.frågan är vad hästens roll i samhället är just idag?

Idag har jag med mig min plattång till skolan. #nödvändigteller

one small part

Allt som jag är lämnar jag kvar här hos dig,
inget jag har är någonting värt här hos dig,
för en sekund stannar jag kvar här hos dig, 
för en sekund med dig min Gud.




Mina läppar brinner, min tunga svider och livet leker. Erik är grymgrymgrym.


Kalla Fakta


Baxad bild! Nametagz ftw.

I break down as you walk away, standing in the pouring rain, stay


Debatt suger faktiskt. Och det är min positiva anda som talar. Fatta då vad min negativa sida säger. Ingen vill veeta. Men jag får stappla på, jag kan inte ge upp nu, vore ovärt efter nästan 3 år. Tagga as.

Idag har jag sett nyhetskändisar. Som Magnusson, han har hals ja. En helt okej sådan också, för så nära var jag. Jag har en mixdag, Cattis har jag inte sett på en månad. Vill ha en liten unge som har rött hår.

Kär i en ängel


Som om jag inte lyssnar längre, och det gör jag inte heller när jag tänker på en ängel.

Imorgon Kalla Fakta, jag är taggad på kändisar och stockholm. Det kanskr smakar gott. Kanske kult på restaurangen.

För en sekund stannar jag kvar här hos dig, för en sekund med dig min Gud.

twentytwofourteen

Nu sitter jag i min säng, den är fräsh faktiskt. Mina gosedjur tar upp en liten del av sängen. Jag har sex stycken som delar min uppmärksamhet. Jag har samma mentalitet som barn, ingen får lämnas bakom, alla får plats. Gosedjuren uppfyller inte sitt syfte för jag gosar aldrig med dem. Jag borde ge bort dem till något behövande barn som behöver en röd elefant eller en liten teddy. (Som en liten parantes, man kan få miranda nallar som tårtdekoration på sin bröllopstårta istället för ett brudpar, heeemskt). Jag gillar att ha mina gosedjur, de har en story bakom. Nästan alla i alla fall. Den röda elefanten vann jag i USA i somras, på en sån där slå-med-hammare-grej så plingar det och man vinner. Sen har pappa vunnit en åt mig på Gröna Lund när jag inte kunde följa med för några år sedan. Snällt. Jag gillar mina djur i alla fall. Och imorgon börjar måndag, tid sluta gå för fort.

don't you let me go tonight

Natten är vacker, stjärnorna är vackra. Trevlig kväll. Trevlig dag. Jesus hjälp mig att hitta mitt röda läppstift. Det är borta med vinden.

no walk in a park , I don't wanna see you cry, I don't wanna tell you a lie

Slängta. Mlängta. Flängta.

be my magnificant obsession

yes please,

right time to say goodbye

SKRATTA OCH LE. DÅ BLIR DU GLAD.


halohalohalo



hej jag gör det jag känner för.


Girl you're amazing just the way you are. When I see your face, there's not a thing I would change.


Amazing



RSS 2.0