Run the world

Höga pyjamasbyxor, tofflor, kort t-shirt.
Dagens kontor.
 
Det bästa med att vara hemma är att ha sköna kläder.
Jag googlar och blir klokare på vissa vis. Beyoncé sjunger i mina öron och snart ska jag få prata med jensson. SKA BLI KUL.
Saknar henne.
 

Beauty and a beat

Har fått inspiration till att vara kreativ. Men inspirationen ska inte bygga kreativiteten, det blir bakvänt. Att stå på ett fält, inte ha något annat inför sig än självaste verkligheten.
Ibland kan jag känna så, att jag står på fältet där allt runt omkring har försvunnit. Bara jag och Gud. Det är då man hör honom som klarast. Det är glasklart, kanske till och med självklart, men ändå en helt ny grej.
 

“Don't think about making art, just get it done. Let everyone else decide if it's good or bad, whether they love it or hate it. While they are deciding, make even more art.”

 
 Alltid när jag kör spel som innebär att ranka sina personlighet- och karaktärsdrag så tycker folk att jag inte har självinsikt. Inte alls, överhuvudtaget. Blir nästan utbuad. Har jag felaktig självbild eller uppfattar andra människor mig helt fel? Det är intressant hur folk ser på en, man vill ge ett intryck men ger ett helt annat. Som att ljuga totalt, fast undermedvetet. Det är människans sociala spel man ska djupdyka i för att få ett större perspektiv och förstå mer om sin utstrålning etc etc. ETC.
 
 

Nu har pappa laddat bössan

Jag är på jakt efter en bok. Söka och finna!

Fredag blir paltstuga

Just a little lullaby. Jag lagar palt och är huungrig. Mitt liv är ett tankeförklaringsspel.
Jag fick en fin lapp imorse av Mary. Jag blev glad. Idag är det fredag och imorgon kommer mina föräldrar. Jag har fått världens bönesvar. Gud är god. Jag är glad. Jag älskar listor. Lyssnar på Lykke Li och mår bra.
Wordwordword.

RSS 2.0