Disney levererar.

10 gånger bättre!

Sover hemma denna natt, det är slitigt att säga hejdå hela tiden. Jag är helt slut och imorgon flyttar jag till Huskvarna. KBK.


.

This love

Maroon 5 spelas på repeat, min kusin över på sin musikläxa. Yeah. Låten var bra för en kvart sen. Jag har precis blivit av med min kära vän och kamrat, mitt levebröd och min bästa vän. Min i-phone. Nej vadå, jag hade den en sommar så det är bra. Skämt och sido, jag tappade den i toaletten så jag tror den gav upp på grund av det. Jag hann inte spola heller så hela batteriet innehåller väl kiss och allmänna toalettbakterier. Ni skulle hört mitt glada panikskrik som ekade precis efter händelsen. Jag var så glad och ledsen, på samma gång. Mor och far är inte arga, de borde vara det, jag är skit arg på mig själv. Fast det är värdslig sak, känner mig så okontaktbar bara, och lite ensam. Men den måste återuppstå.

Yes, min kusin bytte låt! De norrlänska skogarna levererar, superbra konferens och min första montring. Älskar NG så det är bra. Livet är bäst förutom telefonen då. Jag blir riktigt nedstämd. Inte okej. Så nu skärper jag mig. Voila. Nu blir det siesta på deb vis( min kompis sa en grej om sin siesta och vill inte koppla till den), sen tvätta kläder och planera storgruppssamling.

RSS 2.0