Våga vara prickig i landet

Ord kan vara så klyschiga. Kanske inte just orden i sig, men meningarna som bildas av dem. Det kan fortfarande vara sant. Men jag tror att när man hamnar i de situationerna då man känner: Jag fick verkligen till meningen. Det blir en perfekt röd tråd och allt sammansmälter i slutet. Då har man skrivit något som någon redan skrivit, något klyschigt och ointressant. Förmodligen bra, möjligtvis riktigt bra, men det är gjort. Så självklart som att sova i sin favoritklänning för att man känner sig snygg i den. Eller att man vill läsa något riktigt bra men utesluter allt och läser inget. Som att spendera en hel dag i sängen för att man är förkyld. Skriva är så självklart, men kanske är det bara jag som ser det hos mig. Inget deppigt över det, det är fascinerande. Som en hemlighet.




Kreativitet älskar jag. Och solen som värmer. Och allt i sig. Tacksamhet.

Säga känslor man känner och känna känslor man inte känner



Jag vill göra oordning i det som är ordnat. Bryta sociala spel, som hungerspelen, typ. Jag älskar humor och att skratta. Idag har jag varit med C. Idag har jag haft på mig bikini. Idag har jag varit barnvakt. Att sluta med något som man älskar bara för att vara den man vill vara. Jag somnar in i en värld där jag existerar. Ingen Katniss eller Peeta. Bara jag. Och mina peetor och galear och primar.

I just wanna be with you my baby


Back on track, har under flera månader försökt lista ut hur nya bloggsajten fungerar. Nu är allt bra igen. Sitter och tar igen inspirationskvällarna jag hade så många av förra året. Sitta och se på vackra bilder som ibland säger något och ibland är stumma, men vackra. Jag har saknat det. Väldigt mycket. Ikväll önskade jag att jag bodde nära någon, ville så gå en promenad tills solen gick ner. Ta med longboarden och dra iväg en stund. Jag älskar sommaren. Jag älskar frihet. Jag älskar att det finns en morgondag som är olik idag. Något nytt, spännande och livsfarligt. Ingen vet vad som väntar. Livet kan ta en vändning och förhoppningsvis så hänger man med. I VOTE YES.

Over and out! D

Sommarens sång

Helt och hållet färdig. Lugnet och friden som tar plats hos en när allt är rent och fritt. Golvytor som utnyttjas på bästa vis, saker i pryda högar. Inte prydpryda för jag är inte ordningsammast. Avslappning när den är som bäst. Hemma när det är som bäst. Sommarn när den är som bäst! (Obs! Det regnar och är mulet, det gör världen mycket vackrare.) Jag ska snart iväg och upptäcka Europa på bästa sätt. Allt faller på plats.

RSS 2.0