Mot palten och all den kalla snön

Jag sitter på en buss som tar mig till kallare breddgrader, nämligen Umeå. För att senare åka till Skellefteå för att göra nyår hur bra som helst. Jag lyssnar på Titanic theme song och lever livet så mycket som man kan i en buss. Är redan trött. Ska nog sova lite.


I'm coming home

Hejhopp! (Känner mig som en riktig bloggare som inleder inlägget riktigt glatt)
Har haft en lång dag i dag, och än är den inte slut. Två punkter kvar. Nej, jag ser inte vanligtvis mitt liv i punktform, i dag kändes bara som en punktdag. Har ätit tre gånger i dag, mest mackigt. En fairtrade-macka, Bella är stolt. Träffade Ulrik och Anna, så kul. Vi pratade mycket orättvisor och ondska. Kul gäng.
Skämt och sido, fina människor de där. Jag fördjupar mig i Ms. Bennet's och Mr. Darcy's kärleksrelation. Överbra bok!
Jag är trött och trasan inom mig gör sig påmind. Tur att jag har lov. LML Deb


Det är kväll och dagen är snart slut

Jag åt middag för två timmar sedan. Är mätt. Fick fnatt och läste igenom min blogg. Fick skrivmani så nu har jag blogg-appen. Måste hitta tillbaka, mina ögonlock är halvstängda och kroppen bortdomnad. Dags att stänga ner, dags att bli kompis!


everything was just a game

Hej och hå. Vintern är här, det är december. Benen är vita och överläppen vaxad. Kontorsvecka spenderad med ingen mindre än Jenkan. Vi har det bra, tacopaj till lurre. Jag kan sitta i PJ och jobba. Jag behöver bara ringa. Livet är mycket bra.



Så bra är vi. Tack och hej

RSS 2.0