Om det mot förmodan skulle bli du

Klinka på piano eller gitarr. Snygga händer, det är viktigt. Tanken slår en och man vet exakt hur man borde bemöta den. Jag pratade om drömmar igår på en ungdomssamling. Och jag trodde på vart enda ord jag sa. Jag levde efter det idag. Det känns som att jag uppgraderat en nivå. Förstår mer av Gud, att jag är närmre. Jag är nöjd med allt idag. Tacksam. Ser tillbaka och gillar det. Ser framåt och gillar det. Lyssnar på gammal pluggmusik och låtsas att jag ska till skolan på måndag. Träffa Guyzez och försova mig till Kerstins lektioner. Äta klyftpotatis med grekiska biffar och tzatziki. Dricka mjölk. (Tiden som icke-allergiker) Men jag ska inte till skolan. Det är synd. Jag vill skriva uppsats och göra satsning på skolan. Allt har sin tid. Tur är det kanske.
 
LoveHer (Sunkigaste och mysigaste)
 
 

Du gör stora under

Ingen annan är som du. Jag är ändå tacksam. När jag tänker på vart jag är och vad jag får göra. Jag vill inte glömma bort det på vägen. Jag vill se. Märka. Uppleva. Hjälp mig att se. Jag älskar kvällarna. Jag älskar Monsters Inc. Jag älskar Ny Generation. 

Every time we touch

 
Can't you feel my heart beat fast?
 
Rädd för att ställa sig på den vita plattan och se verkligheten. Leva i bubblan som blivit utmaning. Då behövs det som förr var, för att komma på fötter igen. Ta emot sin krage. Bli den världsförbättrare man kan bli. 
 
 

RSS 2.0