väääärt

Skiitäckelbajs. och massa solsken !

These days will never come back, aight?

Löjliga grejer kan ju bara ta och slänga sig på hyllan och stanna där. Jag vaknade vid fyra, en mardröm. Men jag vaknade precis innan den blev läskig och obehaglig så det kan man ju tacka för. Jag kunde inte somna om. Så jag har läst igenom alla provoicepapper om omega-3. Jag är helt såld! Så nu ligger jag här, klockan är tio över fem, jag kan det mesta om fritt flyt, jag är pigg och har tänkt att möta mor nere vid frukosten.
Det enda jag har i skallen är: Yes! Jag kommer i tid till matten.

Någon har hoppat av



Jag älskar allt. Har sommarlov i mitt huvud. Nackdelen är att jag måste tillbaka på tisdag. Verklighetsflykten varade inte så länge. Kollar igenom pappas usa bilder, jag såg komisk ut. Speciellt med mina brillor. Tack Gud för linser. Vi har hyrt film, sånt är mysigt. Jag har utmanat mig själv idag och varit utomhus och inte freakat över småkryp.

Långfredagen

Mycket man inte vill ta in, mycket man vill ta in. Tankarna snurrar fritt. Jag kan inte fokusera på annat. Är nyfiken på hur allt är, men jag kommer aldrig fullt att förstå. Du är den skönaste, som jag längtar efter dig. Min önskan är att se dig. Låt mig se din härlighet.

Jag är glad, ser fram emot framtiden. Lever i nuet.


it's a new generation

Högsta med On the floor! Världens partylåt.

Dunk. Dunk. Dunk.

Lyckohjulet

Happy. Happy. Happy. Det kan inte bli bättre för jag började på topp och håller stilen hela vägen. Jag lever i solsken och min egna, fina värld.

Hostar slem på min dator


Bröllop. Fint. Trött. Sova.

Morgonstund blaa

Jag är vaken tidigt. Orkar inte hämta laddsladden så snart dör min dator. Borde egentligen plugga på vårat äckliga prov, kommer jag göra det? Nei. Det spelar ingen större roll för jag har redan lov i min hjärna. Bra va? Igår fick jag ont i min rumpa men det var det värt. Avskyr när man måste vara helt knäpptyst så vill man inte, och så sitter Bengt och Maj-kristin framför och sneglar bakåt när man råkar fnittra lite. Nackdelen med att vara helt slut är att man garvar åt allt.

Fixa och dona, vill klippa mitt hår igen. Ska inte.


Blaha

Jag har en hemlis. En sån hemlis man vill hålla för sig själv men ändå berätta för hela världen. Man måste berätta för någon, om inte hemlisen i sig så kan man berätta att man har en hemlis för då har man sagt något. Abstinens, vill inte hemlighålla. Vill sova för att glömma hemlisen, men den kanske kommer tillbaka imorgon. Det vet man inte så man får testa sig fram. Sovsovsov.

Fast ändå inte, no big deal. Jag är chill.

live high

Jag älskar mitt liv och allt vad det innebär. Det är så sjukt bra. Andlig ledare blir kvällens läsning. Sjukt bra. Allt är sjukt bra om någon missat det. Kom ihåg, sjuuuukt bra.


Twentytwo



Allting är en cirkel. Det går runt och runt. Det finns egentligen ingen början och inget slut. Vem säger att måndag är starten? Om måndag är starten så gick veckans startskott idag. Och det sa bam.

Jag kände igen låten direkt. Jag visste precis vart jag skulle leta, så fick jag fram den. Och jag minns precis allt. Jag är som prinsessan på ärten, iallafall mitt konungahuvud. Jag skulle nog inte känna en ärta.

Jag börjar bli galen. Instängd och överanalyserande. Idag sken solen och jag steg ut iklädd kortbyxor och en t-shirt. Det var varmt. Jag läste en bok idag. Allt är så bra. Så bra som en cirkel ska vara.

lungan bro

Saknar mitt sociala liv, fast visst har jag inget emot att umgås med mina föräldrar. Umgås som i se på Tv med deras närvaro i rummet. Jo tack, jag är sjuk. Sett på en hel massa skit, bra saker också. Sett filmer jag bara sett introt till på grund av att så fort jag sätter mig framför en TV med mörker utanför så hamnar jag i sovkoma.

Jag ville skriva något fint, så skriver jag det här. Skriver det som är, jag är trött på lunginflammation och hosta. Trött på hur skinnsoffan klibbar fast i mig när jag, antagligen, legat förlänge i den. Trött på smala luftvägar och dryga nätter. Fast jag är väldigt taggad på livet, vill ut och springa i solsken med en piggelin i handen och bra människor om sidorna.



Vill läsa, men är så degig i mitt huvud. När jag var i Göteborg var vi inne i en science-fiction bokhandel. Gillade den, massa fina bokomslag till Harry Potter böckerna. Fanns lite Twilight souvenirer också. Vill så gärna ha en mugg med Jacob på. Verkligen. Manga böcker är ju också en hit. Seriöst så gillade jag den, mysig som en bokhandel ska vara.


Here I am without you



Change you're mind and say you're mine..
Inhale. Outhale. Freakin wale. Hej. Think of breathing so you don't forget. Or do forget. I don't care. (Kidding, ofcourse I care. I'll always do..). Godnatt. Sov sött. Dröm om alla småkryp du faktiskt mött.

take me to that place

Mongolackat. It's killin me. Snart kommer hjärtat ur. Plopp. Min dag tar slut halv åtta. Halv åtta hos mig.

Hosta tills hjärnan rinner

Vad är grejen med stress. Gör det du ska och sen chill. Så vill man ju ha det. Sömn i tio timmar. Godnatt!

never say never

Water for elephants-Never say Never-Hur många lingon finns det i världen 





I will fight til forever

På min kudde står det: Världens bästa mamma! 
I wish. Tycker bebisar är fina. Målamålamåla. Är inte lika sunk längre. Duscha kan ju vara bästa tipset om man känner sig lite sunkig. Funkar 99% av gångerna.


a new fantastic point of view

Tydligen så smittar feber. Tack google och F. Idag har jag köpt färg och papper. Ska ta vara på dagarna och vara kreativ.

Gud allena värdig att bli upphöjd

Man kan gå runt och vänta på något alldeles onödigt och det suger ju. Så, då slutar man med det. En mycket bra kväll, jag gillar inte att skriva om vad jag gjort, det känns så icke mig. Men den är värd att nämnas. Jag har haft möte-maraton som jag så fint kallar det. Ulf är mycket intelligent och kunnig. Jag förundras över hur han pratar och vad han pratar om. Jag träffade folket, sen fick jag åka bil hem med adde och sebbe. (PLUS mc-mat). Bug och bock för det.

Vissa kanske säger simpelt, jag säger helt bra. Har min facebookreporter-tröja på mig. Vill springa runt i huset och uppdatera thee hottesst news. Jag får lägga band på mig. Shena, trött. Skriver bajs. Men det är okej. Något säger mig att min röst dör ut snart. Och bara för att jag inte vill sova så ska jag rensa mina bilder på datorn.

RSS 2.0